Brandwerende systemen met architecturale waarde

Brandwerend Stalen Jansen Systemen

De smelttemperatuur van staal ligt aanzienlijk hoger dan bij aluminium, hout of kunststof. De stalen raam-, deur- en gevelsystemen van Jansen worden veelvuldig in projecten toegepast vanwege de hoge toegevoegde waarde op esthetisch vlak én veiligheid.

AB b brandwerend

Samen met Jansen hebben wij een uitgebreid testprogramma doorlopen om voor iedere serie ook een brandveilige versie - onder andere Jansen VISS Fire - te ontwikkelen. Dit programma is uitgegroeid tot een uitgebreid pakket aan oplossingen. Zo bieden wij brandveilige compartimenteringssystemen onder Europese, Belgische en Nederlandse certificering. Ook dan geldt dat enkel met toepassing van de juiste materialen en de juiste montage de brandwerendheid gegarandeerd is.

Testen alleen is niet voldoende wanneer het gaat om veiligheid. Omdat ODS maar één schakel in het bouwproces is, laten wij ons samen met onze gespecialiseerde verwerkers vrijwillig door externe keuringsinstanties controleren. Dit betekent dat iedere stap in het productieproces gecontroleerd wordt. Alleen door zo te werken, kan de vereiste zekerheid geboden worden.

Wij werken in België volgens het Benor/ATG keurmerk en in Nederland zijn wij KOMO gecertificeerd met productcertificaat van het SKG.

Maak uw keuze in het menu links naast dit veld.

Gecertificeerde veiligheid voor extra zekerheid