Janisol HI deuren

Een sterk staaltje isolatie: Met het stalen Janisol HI profielsysteem voor deuren verlegt Jansen de grenzen op het gebied van thermische isolatie.

De super geïsoleerde stalen Janisol HI deuren beperken warmteverlies tot een minimum. Zij zijn bijzonder geschikt voor gebruik in intensief bezochte openbare gebouwen. Janisol HI deuren hebben een grote mechanische stabiliteit (duurzaamheidstest volgens DIN EN 12400 klasse 8, 1.000.000 cycli) in combinatie met super isolerende eigenschappen. De isolator uit met glasvezel versterkt polyurethaan zorgt ervoor dat Janisol HI deuren smalle aanzichtbreedten hebben en Ud-waarden kunnen behalen van 1,0 W/m2K. Door de inbouwdiepte van 80 mm kan maximaal 56 mm dik glas ingezet worden. De maximale deurvleugel afmetingen zijn 1400 x 3000 mm (bxh). Dankzij het uitgebreide assortiment beslag en toebehoren kunnen Janisol HI deuren voldoen aan de wensen en eisen van elke toepassing. De speciaal gevormde isolator maakt het mogelijk om eenvoudig sloten in de profielen in te bouwen. De sloten worden in het kunststof gedeelte geplaatst en hoeven dus niet in het metalen gedeelte uitgefreesd te worden.

jhid_ban

De thermische isolatie van Janisol HI is getest volgens EN ISO 10077-2 en het systeem is ook uitgebreid beproefd volgens de CE productnorm EN 14351-1.
Uiteraard zijn de Janisol HI profielen geschikt voor poedercoating. Janisol HI deuren kunnen daardoor net als alle andere Jansen systemen in elke gewenste kleur en structuur uitgevoerd worden.
Janisol HI verzoent het esthetische met het functionele: transparant en energiebesparend.