VISS TV

Optimale transparantie

Het geïsoleerde Jansen VISS TV vliesgevelsysteem kenmerkt zich door de dunne binnendichting. Deze zorgt er voor dat het glas bijna de stalen draagstructuur lijkt te raken. Hierdoor krijgt licht vrij spel.

VISS elementen kunnen door middel van steekverbindingen of als gelaste constructie vervaardigd worden. T-verbinders maken elementenbouw mogelijk en realiseren als bijkomend voordeel een dilatatie per regel.

AB b viss TV

De thermische isolatie van dit systeem wordt mede bereikt door kunststof isolatieknoppen waarmee glas- of paneeldikten van 6 tot 70 mm ingeklemd kunnen worden.

De stalen draagprofielen hebben, in vergelijking met normale buisprofielen, een scherpe hoek en worden volgens de modernste technologie gefabriceerd. Doordat de serie VISS TV weinig onderdelen bevat en zich eenvoudig laat monteren, is het een zeer economisch gevelsysteem dat grote overspanningen aankan.

Voor de buitenkant van het VISS systeem zijn diverse aluminium en rvs afdeklijsten beschikbaar voor een uitstraling geheel naar uw eigen esthetische wensen.