Janisol Arte ramen

Nostalgische uitstraling met modern comfort!

De Janisol Arte profielserie is speciaal ontwikkeld voor renovatieprojecten zoals monumentale panden, lofts in voormalige industriële gebouwen, fabriekshallen, pakhuizen etc. Deze typische bouwstijl - ramen met ranke profilering - laat zich met deze slanke geïsoleerde profielen vrijwel perfect reconstrueren. 

AB b janisol arte

Janisol Arte is daarom de eerste keuze bij renovatieprojecten van stalen ramen. De profielen overtuigen door slanke aanzichtbreedten van slechts 25 en 40 mm. De gekozen grondstoffen - staal en een glasvezelversterkte hoogwaardige kunststof - garanderen een minimum aan warmteverlies bij een maximum aan stabiliteit. In deze profielen, met een inbouwdiepte van 60 mm, kunnen de gebruikelijke isolerende beglazingen zonder problemen ingebouwd worden. Met Janisol Art kunnen de klassieke typen beweegbare delen voor gebouwen uit de eerste helft van de vorige eeuw zoals de smalle draai-, stolp-, kiep-, uitzet-, of uitzetzak-ramen naar binnen of naar buiten toe openend gerealiseerd worden.

Goede resultaten op het gebied van wind- en waterdichtheid en thermische isolatie volgens CE productnorm EN 14351-1 garanderen een modern comfort van deze stalen ramen met Janisol Arte.

NIEUW: JANISOL ARTE 2.0 - DE NIEUWE GENERATIE! 

De Janisol Arte word in versie 2.0 serie uitgebreid met 11 nieuwe profielen. Het belangrijkste kenmerk van Janisol Arte 2.0 is de geïntegreerde dichtingsgroef zoals we die kennen we de systemen Economy en Janisol. Dit vereenvoudigt en versnelt de verwerking aanzienlijk ten opzichte van de basisversie van Janisol Arte. De stalen 2.0 profielen worden enkel nog geleverd in de verbeterde verzinkte "ZF" uitvoering. Daarnaast zijn alle 16 Arte profielen zijn nu ook leverbaar in RVS en Cortenstaal. De Arte 2.0 profielen zijn niet meer leverbaar in een blanke uitvoering. Het assortiment glaslijsten is ook uitgebreid. Zowel voor de stalen als voor de RVS en corten profielen zijn nieuwe bijhorende glaslijsten voorzien.


MILIEUBEOORDELING

Het goed geïsoleerde stalen raamkozijn Janisol Arte van ODS b.v. afd. Dak- & Geveltechniek behoort vanuit milieuoverweging tot één van de beste productkeuzes, en verdient daarom het DUBOkeur®.

(Bron: NIBE)
DUBOKEUR