Art 15 ramen

Art15 renovatieprofiel

Doordat ODS met de introductie van Janisol Arte betrokken is geraakt bij diverse renovatie projecten, ontstond ook direct de vraag naar een niet geïsoleerde profielserie.

Hiervoor hebben ODS en Jansen de bestaande reeks Art Systemen aangepast. Door de aanslaglip naar 15 mm terug te brengen, ontstaat er een niet geïsoleerd systeem dat in aanzicht identiek is aan Janisol Arte en tegelijkertijd een gunstig alternatief is voor de oude stoeltjesprofielen.

AB banner Art 15 deuren NL

Deze serie is uit voorraad leverbaar bij ODS. Het is een projectoplossing die sterk aanleunt bij het geteste systeem Janisol Arte, waardoor vergelijkbare prestaties op het vlak van wind- en waterdichtheid mogen worden verwacht. Naast een toepassing voor ramen, kunnen deze profielen ook perfect worden toegepast voor lichte constructies.

Deze nieuwe serie voldoet geheel aan de technische eisen zoals u die van Jansen gewend bent, echter kunnen er in de beginfase optische onvolkomenheden zijn die aan de kwaliteit niks af doen en waaraan geen rechten kunnen worden ontleend.