nws_viss_dak

Jansen VISS dakbeglazing


Onlangs is het nieuwe en verbeterde systeem Jansen VISS dakbeglazing op de markt gebracht:

Documentatie
De nieuwe documentatie (verwerkersdocumentatie + verwerkings- en montagerichtlijnen) is digitaal beschikbaar onder "downloads" op de productpagina en op de algemene pagina voor alle beschikbare downloads.

Janisoft
De laatste versie van Janisoft gebruikt het nieuwe systeem VISS dakbeglazing.

Beschikbaarheid artikelen
Alle artikelen van het “oude” systeem VISS dakbeglazing blijven tot eind 2018 courant en voorradig bij Jansen. Vanaf 2019 zullen deze artikelen als incourant en uitlopend beschouwd worden. Alle artikelen van het nieuwe systeem zijn per direct af fabriek leverbaar.

Reductiefactor
In de nieuwe verwerkings- en montagerichtlijnen voor VISS dakbeglazing staat een tabel met reductiefactoren. Deze tabel staat ook in de aangepaste versie van de documentatie VISS draagconstructie. In deze documentatie staan ook aparte tabellen voor VISS dakbeglazing met betrekking tot glasgewicht/draagvermogen. De reductiefactor is van toepassing op deze tabellen.

VISS Basic dakbeglazing + VISS Fire Dakbeglazing
Deze systemen blijven voorlopig nog even bij het oude. Het is wel zeker dat ze uiteindelijk ook worden aangepast. Zodra er meer informatie beschikbaar is zal dit bekend gemaakt worden.

nws_viss_dak_2