CA_BE_LALO.nieuws.test

Rijwoning Lalo, wint de Batifacade "Vakjury prijs" 2015


 

 

Rijtjeshuis Lalo wint de Batifacade “vakjury prijs” 2015.

De vakjury was zeer gecharmeerd door de gevelrenovatie van het Antwerpse Sculp[IT] met behulp van het Jansen VISS taatsdeur systeem. Het architecten bureau verving de oneigenlijke aanbouwen van een rijwoning in Antwerpen door een geheel van ruimte en licht. Daglicht en contact met de tuin waren daarbij van belang. Een strakke, hedendaagse glazen achtergevel met gigantisch op maat gemaakte opendraaiende deuren (3m breed, 6m hoog) maakt de rijwoning future proof. Het resultaat is een badend in daglicht, drie verdiepingen hoge ruimte met de grootste opendraaiende deuren ter wereld.

LALO.totaal
 
 
Meer systeeminformatie is te lezen in de Neuheiten (DU) of New Features (EN):