Janisol C4 EI60 en EI90

Brandwerende deuren

Elegante en gemakkelijk te bedienen brandwerende deuren en vaste wanden met classificatie EI60 of EI90.

Met dit complete profielsysteem inclusief beslag, hang- en sluitwerk kunnen enkele en dubbele deuren, vaste wanden en deuren in glaswanden gemaakt worden die voldoen aan de zwaarste brandclassificaties. Met een inbouwdiepte van 70 mm en een nieuwe intelligente brandwerende vulling bereikt dit systeem een brandwerendheid van ruim 90 minuten volgens de EN-1634.

Janisol C4 deuren zijn uitgerust met dubbele aanslagdichtingen. Beslag, sloten en toebehoren zijn eenvoudig in dit systeem in te bouwen. 

AB b janisol C4 brw deuren

Het Janisol C4 systeem heeft hetzelfde aanzicht als de overige Janisol systemen en de niet-geïsoleerde Economy systemen waardoor deze in uw project perfect gecombineerd kunnen worden zonder dat de verschillen zichtbaar zijn.

Een Janisol C4 branddeur kan tot de brandwerendheidsclassificatie van EI90. In tegenstelling tot eerdere berichten mogen naast Janisol C4 constructies met de classificatie EI60 nu ook constructies met de classificatie EI90 gepoedercoat worden! De brandwerende massa in deze profielen is nu zo goed doorontwikkeld dat de warmte van het poedercoat proces geen negatieve invloed meer heeft op de brandwerende vulling.

De C4 elementen vergen echter wel speciale aandacht bij het poedercoaten. Zie hiervoor bij downloads de "aanbeveling poedercoaten Janisol C4".