Art 15 zet de toon

Art 15 voor slanke stalen deuren

Art 15 is de ideale profielserie voor stijlvolle stalen deuren met grote beglazingen.
Deze stalen deuren geven het interieur niet alleen een strak en stijlvol uiterlijk maar een dubbele dichting rondom en een valdorpel bieden ook extra comfort.

Om het uiterlijk een persoonlijke touch te geven is er de keuze uit verschillende soorten glas-inklemming: countour-glaslijsten, L-profielen of Renoseal (een moderne variant van stopverf).

AB banner Art 15 deuren NL

Doordat ODS met de introductie van Janisol Arte betrokken is geraakt bij diverse renovatie projecten, ontstond ook direct de vraag naar een niet geïsoleerde profielserie. Hiervoor hebben ODS en Jansen de bestaande reeks Art System aangepast. Door de aanslaglip naar 15 mm terug te brengen, ontstaat er een niet geïsoleerd systeem dat in aanzicht identiek is aan Janisol Arte en tegelijkertijd een gunstig alternatief is voor de moeilijk beschikbare stoeltjesprofielen.

De Art 15 profielserie is ontworpen voor zeer slanke stalen deuren en is uitermate geschikt voor zowel klassieke renovatie projecten als moderne interieur projecten.

Deze profielserie is inmiddels uitgebreid en succesvol getest op brandwerendheid. Er zijn nu veel verschillende brandwerende pui-configuraties mogelijk conform de nieuwe productnorm EN 16034.

Deze serie is uit voorraad leverbaar bij ODS. Naast een toepassing voor deuren, kunnen deze profielen ook perfect worden toegepast voor lichte constructies.

Een slanke lijn is de trend!